4/5/2019
Ανακοίνωση Υποψηφιότητας

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Β’ Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Στην αυτοδιοικητική μου διαδρομή στάθηκα πάντοτε στην πρώτη γραμμή της καθημερινότητας. Όλα όσα καταφέραμε μαζί με τους συνεργάτες μου οφείλονται πάνω από όλα στην αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη των συνδημοτών μου, τους οποίους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να υπηρετείς το τόπο σου από την θέση του δημάρχου. 

Η διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά για τρεις θητείες, συνιστά μια αναντικατάστατη εμπειρία, μια σπουδαία πηγή γνώσης, δράσης και αλληλεγγύης σε έναν μοναδικό φορέα εφαρμοσμένης πολιτικής. Κι αυτό επειδή οι Δήμοι αποτελούν το θεσμό, που είναι πιο κοντά στον πολίτη, με την αμεσότητα αυτή να δίνει την δυνατότητα παραγωγής μετρήσιμου έργου. Έργο, που στον Δήμο Λαγκαδά είναι μια αποτυπωμένη πραγματικότητα, με σύγχρονες υποδομές, νέα σχολεία, περιβαλλοντικό πάρκο και φυσικό αέριο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με ολοκληρωμένες κοινωνικές δράσεις για την υποστήριξη των αδύναμων συμπολιτών μας. 

Με την σημερινή απόφαση του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας μου δίνεται η δυνατότητα να συστρατευτώ στον αγώνα της Παράταξης μας, η οποία καλείται να σηκώσει το βάρος της ανάτασης της χώρας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλες και όλους που θα επιλέξετε να με τιμήσετε και να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας ότι, θα εργαστώ και θα αγωνιστώ, προκειμένου η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να είναι ωφέλιμη και χρήσιμη για τη χώρα και τους πολίτες, να δημιουργήσει τις συνθήκες για ανάπτυξη και ευημερία. Επιδίωξη μου, να εκπροσωπήσω όλους εσάς που πιστεύετε στην τεράστια αξία του τόπου μας, και καθημερινά αγωνίζεστε, παρά τις τοσες αντιξοότητες, για ενα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και την Πατρίδα μας.

Η Β' Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης είναι μια περιοχή με πολίτες όλων των οικονομικών και κοινωνικών στρωμάτων, με πολυποίκιλα προβλήματα, μια μικρογραφία ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας και όλους εσάς θέλω να εκφράσω. Στόχευση μου και μέσα από το Κοινοβούλιο είναι να συνεχίσω να λειτουργώ με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα στην επίλυση των προβλημάτων και κυρίως με καθημερινή προσωπική επαφή μαζί σας, όπως έχω αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια ως δήμαρχος.

Προσωπικός μου στόχος δεν είναι μόνο να αναδείξω τα μείζονα ζητήματα της περιοχής μας, αλλά και να συμβάλω στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων ενός τόπου ευλογημένου, στον οποίο χτυπά η καρδιά της Μακεδονίας.

Το επόμενο διάστημα θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, σηματοδοτώντας με αυτό τον τρόπο τις εξελίξεις για την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές, προκειμένου να επανέλθει η πατρίδα μας στην κανονικότητα. Να αποδείξουμε στους πολίτες, όσοι είμαστε υποψήφιοι εκπρόσωποί τους, ότι έχουμε και σχέδιο και όραμα, αλλά και τις δυνατότητες και την υπευθυνότητα για να το υλοποιήσουμε. 
Σας ζητώ να δώσετε πάνω απο όλα ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στη Νέα Δημοκρατία. 

Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε ως νέα επιλογή, με καταγεγραμμένο όμως και αξιολογημένο έργο.
Ένας κρίσιμος αγώνας είναι μπροστά μας και θα τον δώσουμε όλοι μαζί μέχρι τη νίκη της Ελλάδας.

#ΜΑΖΙστηνΠράξη