Είναι αδιανόητο να στέλνουμε τα παιδιά μας στο πανεπιστήμιο και να πέφτουν δίπλα τους μολότοφ

3/7/2019 6:17:06 μμ

 «Η δημόσια ασφάλεια είναι ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθεί η Νέα Δημοκρατία. Οι πολίτες φοβούνται και ο φόβος τους είναι δικαιολογημένος. Το πρόβλημα είναι εντονότερο στην ύπαιθρο όταν ένα περιπολικό καλύπτει τεράστιες περιοχές». Αυτό τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β’ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Καραγιάννης, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της ΝΔ για την προστασία του πολίτη, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Atlas.

Περισσότερα

Στο ATLAS TV στην εκπομπή Focus Press

26/6/2019 7:26:02 μμ

 

Στην σκληρή σημερινή τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον καθηγητή Παρασκευόπουλο, τέως Υπουργό Δικαιοσύνης της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισα ότι αμέσως μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα καταργήσει το νόμο 4322/2015 –Παρασκευόπουλου για να σταματήσει η μαζική απελευθέρωση καταδικασμένων για βαρύτατα ποινικά αδικήματα.
Θα επαναφέρει τις φυλακές υψίστης ασφαλείας τύπου Γ, για να σταματήσει η δράση των συμμοριών στο εσωτερικό των φυλακών. 
Η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ θα καταργήσει άμεσα το πανεπιστημιακό άσυλο, ώστε τα Πανεπιστήμια να απελευθερωθούν από την ανομία και να ξαναγίνουν κύτταρα γνώσης και έρευνας.

Περισσότερα

Στην τηλεόραση της ΕΡΤ1, στην εκπομπή "Άλλη Διάσταση"

21/6/2019 7:31:21 μμ

Αφήστε την παρελθοντολογία. Ήρθαμε να μιλήσουμε για το αύριο, για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που έρχεται να ενώσει τους Έλληνες.

Περισσότερα