Μήνυμα νίκης από τον Γ. Καραγιάννη σε μια ιστορική συγκέντρωση στον Λαγκαδά

5/7/2019 10:17:53 πμ

Εκατοντάδες ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Γιάννη Καραγιάννη γέμισαν χθες το βράδυ την πλατεία του Λαγκαδά και παρακολούθησαν υπό βροχή την κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή.

Περισσότερα

Θαυμάζουμε και στηρίζουμε τις πολύτεκνες οικογένειες

28/6/2019 5:26:14 μμ

Στα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Οι Άγιοι Πάντες» βρέθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Καραγιάννης, συνεχίζοντας την προεκλογική του περιοδεία.

Περισσότερα

Δελτίο Τύπου

26/6/2019 7:19:57 μμ

Με υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του στο Δρυμό και το Καλοχώρι συναντήθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Καραγιάννης.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν οι βασικοί άξονες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, με έμφαση στα θέματα παροχής ποιοτικής δημόσιας υγείας για όλους, δημιουργίας σύγχρονων δημόσιων σχολείων και Πανεπιστήμιων, ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, αποτελεσματικής φύλαξης των συνόρων και αντιμετώπισης του μεταναστευτικού.

Περισσότερα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων

25/6/2019

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει στη Νέα Δημοκρατία τη δύναμη να προχωρήσει σε βαθιές τομές για να διορθώσει τα λάθη των τελευταίων ετών και να οδηγήσει τη χώρα στο ξέφωτο. Και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων». Αυτό τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β’ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Καραγιάννης, μιλώντας χθες το βράδυ σε υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του, στην Περαία.

Περισσότερα

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε σε όλα τα επίπεδα άσκησης πολιτικής

24/6/2019

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να αποτύχει σε όλα τα επίπεδα άσκησης πολιτικής. Η Νέα Δημοκρατία από την πλευρά της όλα αυτά τα χρόνια παρουσίασε ένα συγκροτημένο και ρεαλιστικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας». Αυτό τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β’ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Καραγιάννης, μιλώντας χθες το βράδυ σε υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του, στα Διαβατά.

Περισσότερα

Η Νέα Δημοκρατία ενισχύει με θετικό τρόπο το brand Μακεδονία

18/6/2019

Στο στρατηγικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας να αναδείξει το όνομα «Μακεδονία» διεθνώς και να το προωθήσει ως έναν τόπο με ξεχωριστό πολιτισμό και ιστορία αλλά και ως μοχλό εξωστρέφειας, αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης και δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Καραγιάννης, σε συνέντευξή του στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Περισσότερα

Γιάννης Καραγιάννης: Η ΝΔ έρχεται για να ενώσει όλους τους Έλληνες

12/6/2019

Παρουσία πλήθους κόσμου και με δυναμική την παρουσία της αυτοδιοίκησης πραγματοποιήθηκαν χτες τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του δημάρχου Λαγκαδά Γιάννη Καραγιάννη, που κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης.

Σε μια ζεστή βραδιά, ο κ. Καραγιάννης μίλησε προς τους ψηφοφόρους, τα στελέχη και τους φίλους του, οι οποίοι παρά το ψιλόβροχο που έπεφτε κατά διαστήματα κατέκλυσαν το δρόμο μπροστά από το πολιτικό του γραφείο, που βρίσκεται επί της οδού Σαλαμίνος 10 και έδωσαν το παρών σε αυτή τη σημαντική πολιτική στιγμή για τον ίδιο, την οικογένειά του και τους συνεργάτες του.

Περισσότερα

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας

4/5/2019

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Β’ Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Στην αυτοδιοικητική μου διαδρομή στάθηκα πάντοτε στην πρώτη γραμμή της καθημερινότητας. Όλα όσα καταφέραμε μαζί με τους συνεργάτες μου οφείλονται πάνω από όλα στην αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη των συνδημοτών μου, τους οποίους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να υπηρετείς το τόπο σου από την θέση του δημάρχου. 

Περισσότερα